Σχετικά με εμάς

  

  • ΥΛΙΚΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΚΤΥΠΩΣΗΣ    
  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ
  • ΥΛΙΚΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ
  • ΜΕΛΑΝΙΑ ΓΙΑ PLOTTERS
  • SIGN SYSTEMS

 

1979 – 2019

40 χρόνια με ποιότητα, συνέπεια και σεβασμό.

Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη μας … δίνοντας λύσεις για κάθε εκτύπωση!

 

Η αρχή έγινε το 1979 με την εισαγωγή και εμπορία μηχανημάτων και υλικών αναπαραγωγής σχεδίων (χαρτιά, διαφάνειες, αδιάσταλτο κλπ). Με πελάτες σε όλη την Ελλάδα:  τεχνικές εταιρείες, μελετητικά γραφεία, φωτοτυπικά κέντρα, μηχανικούς κλπ.

Με την πάροδο του χρόνου και ακολουθώντας τις εξελίξεις της τεχνολογίας, τα μηχανήματα και τα υλικά άλλαξαν. Από το 1996 η εταιρεία μας ήταν η πρώτη που μπήκε στην αγορά ψηφιακής εκτύπωσης προσφέροντας υλικά για plotters. Γίναμε η εταιρεία με τη μεγαλύτερη γκάμα υλικών στην Ελλάδα και δώσαμε λύσεις ακόμα και για τις πιο δύσκολες εφαρμογές.

Παράλληλα πρωτοπορούμε και στην αγορά των συστημάτων στήριξης εκτυπώσεων με μια πλήρη σειρά από stands όπως: popup, rollup, posterboard,  posterframe, infoboard, promoters, signsystems κλπ.

Και συνεχίζουμε ….. συνεργαζόμαστε με τα μεγαλύτερα  εργοστάσια παραγωγής και εμπορίας υλικών εκτύπωσης, πλαστικοποίησης,  μελανιών και stands, όπως:  Sihl, Politape, Kemica, RTape, Guandong, MediaIkonos, Easyscreen κλπ.

Στο πελατολόγιο μας έχουμε μεγάλα εκτυπωτικά κέντρα, διαφημιστικές εταιρείες, επιγραφοποιούς, φωτογράφους, τυπογράφους, φωτοτυπεία, εκδοτικές εταιρείες, ατελιέ γραφικών τεχνών, αλυσίδες λιανεμπορίου διεθνών brands.

Με τις συχνές επισκέψεις των πωλητών μας στον χώρο σας, με αυθημερόν διανομές εντός Αττικής, και στα πρακτορεία μεταφορών για την επαρχία  στοχεύουμε στην άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη σας με επαγγελματισμό.

Η πλούσια γκάμα, η αρίστη γνώση των υλικών και η τεχνογνωσία μας, μας επιτρέπουν να ικανοποιούμε ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες μας .

 

Είμαστε πάντα δίπλα στον πελάτη μας … δίνοντας λύσεις για κάθε εκτύπωση!