Τρόποι Αποστολής - Παράδοσης

 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Οι παραγγελίες σας εκτελούνται αυθημερόν και χωρίς χρέωση εφόσον έχουν δοθεί με οποιονδήποτε τρόπο (όπως προτείνεται) μέχρι τις 11.30πμ το αργότερο. Για παραγγελίες μετά τις 11.30πμ, τις εκτελούμε την επόμενη εργάσιμη ημέρα

Τα εμπορεύματα παραδίδονται με ιδία μέσα αυθημερόν εντός Αττικής και στα κεντρικά πρακτορεία μεταφορών (Αγ. Ι. Ρέντη, ) για την επαρχία.

Εσείς επιλέγετε τον πράκτορα που θα συνεργαστούμε. Ο χρόνος παράδοσης εμπορευμάτων στην επαρχία εξαρτάται από την πολιτική και τη συμφωνία που έχετε κάνει με τον πράκτορα που θα μας συστήσετε.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΕΣ

Έπειτα από συμφωνία με τους πωλητές της εταιρείας μας, μπορούμε να δεχτούμε την αποστολή των εμπορευμάτων με αντικαταβολή – εφόσον και ο πράκτορας σας το δέχεται.

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΜΕ COURIER

Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής με οποιαδήποτε εταιρεία ταχυμεταφορών, εφόσον επιθυμείτε, με δική σας χρέωση. Παρακαλώ σημειώστε για παραλαβές courier από την εταιρεία μας, πρέπει να υπάρχει χρόνος έγκαιρης ειδοποίησής τους – 2 ώρες πριν από το κλείσιμο της εταιρείας μας στις 16.30μμ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Μπορείτε να παραλάβετε οποιοδήποτε προϊόν μόνοι σας από την εταιρεία μας, τις εργάσιμες μέρες και ώρες. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε από πριν για τη διαθεσιμότητα του.

 

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Τα εμπορεύματα παραδίδονται σε ασφαλείς συσκευασίες στο χώρο σας. Παρακαλούμε ελέγξτε για τυχόν φθορές της εξωτερικής συσκευασίας προτού παραλάβετε, οι οποίες μπορεί ή όχι να επηρεάσουν το υλικό/ προϊόν στο εσωτερικό. Αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα έγκαιρα, στον πωλητή σας, στον υπάλληλο που σας παρέδωσε ή στην εταιρεία μας.

Κρατήστε την αρχική συσκευασία μέχρι να βεβαιωθείτε ότι το εμπόρευμα είναι σε καλή κατάσταση και είναι αυτό που επιθυμείτε.

Οι παραδόσεις στα πρακτορεία γίνονται με δικά μας μεταφορικά μέσα και φροντίζουμε να είναι πάντα ασφαλής για να ταξιδέψουν. Εφόσον παραδίδονται στα πρακτορεία και ελέγχονται από τους υπαλλήλους τους, δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την κατάσταση που θα έχουν μέχρι την τελική παράδοση στο χώρο σας. Παρακαλώ αναφέρετε οποιοδήποτε πρόβλημα στον πράκτορά σας κατά την παράδοση.